vrijdag 18 januari 2008

Karel van het Reve-stilte

Ik er even tussenuit. Als vrijwilliger van het grote Verzameld Werk van Karel van het Reve-project heb ik een grote bruine envelop gekregen: een opdracht, die niet zomaar aan de eerste de beste wordt toevertrouwd. Ik zou u er niet mee lastig vallen, als het niet ten koste zou gaan van het bloggen. Maakt u zich over mij geen zorgen. Ik hoef er de deur niet voor uit. Maar mijn laptop gaat naar de keuken, want ik heb geen internet nodig en wil er niet door afgeleid worden. Tot over een paar weken.

(Toch benieuwd wat de opdracht behelst? Die vraag wil ik graag in Karel van het Reve-stijl beantwoorden: "Dat mogen wij niet zeggen".)

3 opmerkingen:

Ben Hoogeboom zei

Dag Wouter,
Ik waardeer het bijzonder dat je, ondanks je KvhR-stilte, tijd uittrekt voor de misvattingen op mijn site.
Ik zie je eigenlijk als mijn Docent Algemene Vakken. Ik leer ontzettend veel. Zo heb ik ontdekt dat er ook in 1638 en 1669 kaarten verschenen waarop de westkust van Noord-Amerika onduidelijk gelaten is. Terwijl ongeveer gelijktijdig er ook kaarten verschenen waarop die westkust er wél goed op stond.
Dat is vreemd en alleen jouw verklaring kan de juiste zijn: daar hadden wij Europeanen geen belangstelling voor, dus dan maakten we een eiland van Californië.
Het zou misschien een leuk idee zijn om er eens een les (of een blogpost) aan te wijden.

Molovich zei

Heeft het iets met die subsidie van Plasterk te maken?

Wouter van den Berg zei

Die vijftigduizend euro mogen wij niet hebben.