donderdag 27 november 2008

Rambunctious

Heb je een hypo-allergene hond, word je nog geschoffeerd door de President-Elect. Het overkwam de ABC-coryfee Barbara Walters. Dit fragment uit het interview dat ze vandaag met Obama had is zo heet van de naald dat er nog geen beeld bij is (update: check hier!)

Obama: "Cha Cha?"
Barbara: "It's short for Cha Cha Cha."
Obama: "What is a Havanese?"
Barbara: "It's like a little terrier and they're non-allergenic and they're the sweetest dogs.."
Obama: [Face suddenly changes.] "It's like a little yappy dog?"
Michelle: "Don't criticize."
Obama: "It, like, sits in your lap and things?"
Michelle: "It's a cute dog."
Obama: "It sounds kinda like a girly dog."
Michelle: "We're girls. We have a houseful of girls."
Obama [with hand gestures]: "We're going to have a big rambunctious dog, of some sort."
Obama blijft maar geweldig - mannen vinden dat omdat hij een mannelijke smaak heeft, vrouwen weten dat hij een serieuze kerel is die dit soort dingen alleen maar zegt om niet altijd te zwaar op de hand te zijn.

Maar over Michelle blijf ik me zorgen maken. "We're girls." Je bent een lawyer! Je mag kiezen tussen een Golden Retriever en een Labrador. Die zelfopgelegde moederrol gaat haar vroeg of laat opbreken, wat ik u brom.

3 opmerkingen:

Ben Hoogeboom zei

In het ‘democratische’ systeem van de V.S. is het helaas zo, dat een volgende president pas een paar maanden later mag aantreden.
Mijn aanbeveling aan Mr. Obama zou zijn: schaf die hond aan, en vertel verder niets over die allergie.
Probeer verder iets te doen aan de economie, godvèr!

Hadriana zei

Het is natuurlijk niet alleen de zelfopgelegde moederrol maar ook de klassieke 'vrouw achter de man' rol die Michelle Obama vroeg of laat zal gaan opbreken.
En als ze nou nog gewoon in dat interview gezegd zou hebben dat het haar spannend leek om first lady te zijn had ik het me nog kunnen voorstellen.
Maar die ultieme opoffering om Amerika de beste president te gunnen is erg ongeloofwaardig.

Geef mij trouwens maar een Mechelse herder.

Wouter van den Berg zei

Jaaah! Opoffering? Goed, het is zwaar werk, altijd blijven lachen, nauwelijks privacy etc. En dat als het goed is acht jaar non-stop. But you can't deny the glamour of it. Veel vrouwen zouden maar wat graag met Michelle willen ruilen en gewoon eerlijk zeggen dat First Lady ze een prachtig beroep lijkt (zeker met zo'n ultra-coole echtgenoot).